Klantenservice

Bekijk hier informatie over uw bestelling en levering.

Klantenservice

Webshop Venray

Verzending van onderhoudsproducten: onder de 40,00 euro rekenen wij 8,95 euro verzendkosten. Boven 40,00 euro is uw verzending gratis.

Verzending van vloeren: onder de 750,00 euro rekenen wij 75,00 euro verzendkosten. Boven 750 euro is uw verzending gratis.

Verzending van onderhoudsmiddelen tussen de 1 en 4 werkdagen.

Verzending van vloeren tussen de 1 en 2 weken. (mits voorradig)

Wij versturen ook naar België en Duitsland, stuur een mail naar venray@decork.nl met uw bestelling, u ontvangt vervolgens een prijsopgaaf incl. verzendkosten.

Onze Décork vestigingen zijn aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW – Mitex) en zijn CBW erkend. Dit geeft u veel voordelen en vooral meer zekerheid. U kunt veilig aanbetalen tot 15% van de kosten voor uw nieuwe vloer. Bovendien geeft Décork drie jaar lang extra goede product garantie. En heeft u een klacht? Dan wordt deze onpartijdig afgehandeld door een onafhankelijke geschillencommissie. De CBW draagt met ruim 4000 aangesloten bedrijven bij aan de professionalisering van de woonbranche. Wilt u meer lezen over de Centrale Branche Vereniging? Neem dan een kijkje op www.cbw-erkend.nl en download ook hier de CBW-erkend voorwaarden.

Bekijk informatie over het overlakken van uw kurkvloer op deze pagina.

Scroll naar boven