Prijs kurkvloer

Wat zijn de kosten van een kurkvloer per m2?
We vergelijken het daarnaast met de kosten van laminaat per m2 en PVC.

Kurk vloer prijs
Waar moet ik aan denken?

Kurk vloer prijs

Iedereen is nieuwsgierig wat een kurkvloer kost. De prijs van een kurkvloer is afhankelijk van een aantal factoren zoals: de structuur/fineer, de afmeting, de kleur, de maatvoering en de afwerking. Daarnaast is er nog een verschil in verlijmde en zwevende (click) kurkvloeren.  Om u een indicatie te geven;  Verlijmde kurkvloeren inclusief de lak en lijm variërend tussen de 37,00 en 70,00 euro per m2. (exclusief plaatsing). Zwevende kurkvloeren zijn al verkrijgbaar vanaf 35,00 euro per m2

100% natuurlijk kurkeik prijs kurkvloer
vergelijken
Kurkvloer huiskamer
Vergelijken

Kosten laminaat

Laminaat, een mooie en duurzame vloer in diverse uitvoeringen leverbaar. De prijs van laminaat wordt bepaald door de dikte van de vloer en de slijtlaag maar ook door de breedte en lengte van de plank of tegel. Kwalitatief goed laminaat is verkrijgbaar vanaf 22,50 euro per m2.

Vergelijken
Vergelijken

Kosten PVC vloer

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in planken, tegels, visgraat en hongaarse punt. Leverbaar in diverse maatvoeringen en met verschillende slijtlagen. Een PVC vloer met een slijtlaag van 0.55 kost tussen de 39,00 en 52,50 euro per m2. De click PVC vloeren kosten tussen de 49,00 en 75,00 euro per m2.

Geschikt voor de keuken

Vloeren of vloerstalen bestellen? Onderhoudsproducten voor uw vloer?