Ons verhaal

Op zoek naar een nieuwe vloer en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een kurkvloer? Wij geven uw graag een advies op basis van onze jarenlange ervaring en onze passie voor kurk.

Wij houden van kurk:

Al meer dan 35 jaar lang

En in deze jaren hebben wij alles behalve stilgezeten. Vele klanten zijn inmiddels voorzien van een strak gelegde kurkvloer en hebben gebruik gemaakt van onze uitgebreide vakkennis. En die kennis delen we graag met u. De klant staat bij ons namelijk centraal. Wij geven aan alle wensen gehoor en hebben een oplossing voor ieder vloerprobleem. Die belofte kunnen wij waarmaken omdat we niet alleen de benodigde kennis in huis hebben, maar ook werken met een ontzettend veelzijdig product. Zo komen wij samen met u tot de juiste vloerkeuze, om nog jarenlang van te genieten.

haarlem venray amsterdam ons verhaal

Menselijke maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedere dag weer ontdekken we de voorkeuren van onze klanten, en beseffen we ons dat de keuze voor een vloer heel persoonlijk is. Om die keuze zo goed mogelijk te kunnen maken, hebben wij onze krachten gebundeld. En natuurlijk verstaan wij het vak en kennen we ons product. We hebben allemaal iets gemeen: een passie voor kurk en het lef om te ondernemen en nieuwe dingen te proberen. Zo is de vereniging Décork geboren.

Innovatie

Natuurlijk gaan we mee met onze tijd. Verandering is goed, zeker wanneer onze klanten daarvan kunnen profiteren. Om die reden werken wij samen met onze leveranciers om zo de lat telkens net iets hoger te leggen. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de verbetering van onze kurkvloeren. Zo creëren we bijvoorbeeld de handigste clicksystemen en de beste kurklak voor uw kurkvloer. En ook onze mensen ontwikkelen zich continu. Regelmatig worden zij bijgespijkerd op het gebied van techniek en interieurtrends. De markt beweegt immers altijd. En daar houden we u graag van op de hoogte.

CBW-erkend

Onze Décork vestigingen zijn aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW – Mitex) en zijn CBW erkend. Dit geeft u veel voordelen en vooral meer zekerheid. U kunt veilig aanbetalen tot 15% van de kosten voor uw nieuwe vloer. Bovendien geeft Décork drie jaar lang extra goede product garantie. En heeft u een klacht? Dan wordt deze onpartijdig afgehandeld door een onafhankelijke geschillencommissie. De CBW draagt met ruim 4000 aangesloten bedrijven bij aan de professionalisering van de woonbranche. Wilt u meer lezen over de Centrale Branche Vereniging? Neem dan een kijkje op www.cbw-erkend.nl.