Kurkvloer laten leggen

Wilt u een kurkvloer in huis halen maar heeft u twee linkerhanden? Of vindt u het simpelweg fijner om uw vloer door een vakman te laten leggen? Dan kunt u het beste kiezen voor onze legservice.

Vakwerk

Geen zorgen, wel kurk

Komen onze vakmensen bij u thuis voor het leggen van uw nieuwe vloer? Dan bent u verzekerd van vakwerk. Wij werken namelijk als lid van de Centrale Branche vereniging Wonen (CBW). Dat betekent dat we werken volgens de branchecode en dat we de legvoorschriften die zijn opgesteld door het Hoofd Bedrijfschap Ambachten (HBA), nauwkeurig hanteren. We leggen uw vloer dus zoals het hoort, en gebruiken onze jarenlange ervaring om uw nieuwe vloer te realiseren.

Wij nemen het werk uit handen

Ontspannen tijdens en na het leggen

Ziet u op tegen het zelf leggen van uw vloer? En laat u de fysieke inspanning het liefste aan een vakman over? Dan is het verstanding om een afspraak te maken voor het laten leggen van uw nieuwe vloer. En zeg nu zelf; wat is er fijner dan lekker toekijken terwijl onze vakmensen uw kurkvloer leggen?

Snel een strak resultaat

Binnen no time een nieuwe vloer

kurkvloer laten leggenOnze specialisten leggen uw vloer vakkundig. Ze hebben jarenlange ervaring met kurk, en kunnen uw nieuwe vloer snel, schoon en op de afgesproken tijd voor u plaatsen. Zo heeft u nauwelijks overlast en loopt u binnen no time over uw nieuwe vloer. U bent verzekerd van een strak resultaat, om jarenlang van te genieten.

Plaatsingsmogelijkheden

Gratis vakkundige vloerinspectie

Geeft u de klus uit handen? Dan wordt er vooraf een vloerinspectie gedaan waarbij ter plaatse al uw wensen worden besproken. Zo kunnen wij u goed adviseren over bijvoorbeeld het type ondervloer dat nodig is of over de afwerking die past bij uw persoonlijke smaak. Ook een vochtmeting mag hierbij niet ontbreken, om de plaatsingsmogelijkheden voor uw nieuwe vloer goed in te kunnen schatten.

We laten u graag de mogelijkheden zien én voelen