Kurkvloer kiezen

De keuze is reuze, en dat maakt kiezen lastig. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom helpen wij al onze klanten bij het kiezen van een geschikte vloer. Eentje die past bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

Het nieuwe
kurk

We kennen allemaal het geluid van hoge hakken op parket of rennende kinderen op laminaat. Dat lawaai haalt u natuurlijk liever niet in huis. Kiezen voor een geluiddempende vloer is in dat geval een slimme optie. Een PVC vloer heeft geluiddempende eigenschappen waardoor u prettig kunt wonen, maar een kurkvloer gaat nog een stapje verder. De ontelbare cellen die gevuld zijn met lucht zorgen voor een optimale geluidsisolatie. Zo spelen uw kinderen weer geruisloos.

Experimenteren met een natuurproduct

Uw nieuwe vloer moet vele jaren meegaan. En daarom staat kwaliteit voorop. Laat u uw nieuwe vloer leggen door iemand met verstand van zaken? Dan bent u verzekerd van een sterk product. Of u nu kiest voor kurk, PVC, laminaat of parket: een vloer moet tegen een stootje kunnen zodat u er zorgeloos op kan leven. Kiezen voor slechte kwaliteit leidt tot grote teleurstelling. Laat u daarom goed adviseren door onze vakmensen, en maak kennis met de kracht van kurk.

Prikkel uw verbeelding

Houdt u wel een flinke lading inspiratie? Dan bent u in onze kurkspeciaalzaak aan het juiste adres. Hier kunt u vele soorten kurkvloeren bekijken en voelen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe vloer eruit zou kunnen zien! Dat maakt fantaseren leuk en gemakkelijk, en zo wordt het keuzeproces versimpeld. Heeft u raad nodig van een echte kurkspecialist? Trek dan eens aan de mouw van één van onze medewerkers. Wij laten u graag de nieuwe trends zien.

Praktische
tips

Weet u welke kurkvloer u in huis gaat halen maar kunt u nog wel wat praktische tips gebruiken? Wij adviseren u over ieder onderdeel van uw nieuwe vloer; de ondervloer, de kurkvloer zelf, het leggen van de vloer en natuurlijk ook de afwerking. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en geniet u jarenlang van een prachtige vloer!

Soorten kurk vloer

Kurk laminaat

Onder kurk laminaat wordt verstaan: Kurkvloeren die zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De onderlaag is kurk, de tussenlaag is een hoogwaardige HDF plaat met click verbinding en de toplaag is structuur kurk afgewerkt met water gedragen kurk lak.

Kurkvloer kiezen
esthetische voordelen kurkvloer
Soorten kurk vloer

Kurk parket

Onder kurk parket wordt verstaan: Kurkvloeren die uit 100% kurk bestaan en voorzien zijn met een click verbinding. Deze vloeren worden zwevend gelegd op een vlakke stabiele ondergrond. Kurk parket is verkrijgbaar in kurkmotieven of houtdecor en zijn kant en klaar afgewerkt door middel van een pvc vrije toplaag.

Soorten kurk vloer

Kurk tegels

Onder kurktegels wordt verstaan: massieve kurktegels in 4 of 5 mm dikte die uit 100% kurk bestaan. De kurktegels zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen  en in ieder gewenste kleur. De kurktegels dienen op een vlakke, gladde ondervloer te worden verlijmd en na plaatsing te worden gelakt.

Geluiddempende vloer

We laten u graag de mogelijkheden zien én voelen