Kurkvloer esthetische voordelen

Kurk vloerbedekking is niet alleen ontzettend praktisch, maar kan ook erg mooi zijn. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en helpen u graag bij het uitzoeken van een vloer die bij u past.

100% natuurlijk
100% natuurlijk

De nieuwste trend

Kurk heeft haar stoffige imago gedag gezegd, en wordt inmiddels weer omarmd door de woonindustrie. Sla één van de vele woonbladen open en maak kennis met het hedendaagse gebruik van kurk. Die herontdekking is niet verwonderlijk. We proberen namelijk steeds minder druk te leggen op de natuur, door enkel nog te kiezen voor 100% natuurlijke producten. Kurk is zo’n product, en is afkomstig uit een ecosysteem dat onze biodiversiteit beschermt. Telkens weer produceert de kurkeik dit mooie product, zonder dat de boom hiervoor gekapt hoeft te worden. Haalt u een kurkvloer in huis? Dan loopt u over een vloer met een natuurlijk en uniek karakter.
kurk imago wonen
veelzijdig
Kurkvloer huiskamer
Veelzijdig product

1000 + 1 mogelijkheden

Kurk past op iedere fles, en in ieder interieur. Dat maakt kurk een veelzijdig product. Steeds meer mensen worden geprikkeld door eigentijdse ontwerpen met kurk en laten een kurkvloer leggen die past bij de sfeer van hun woning. En binnen het enorme aanbod in vloeren zou u bijna over het hoofd zien dat kurk fantastische voordelen biedt voor elk soort interieur. Klassiek, modern of elke andere stijl: er bestaat een geschikte kurkvloer voor iedere ruimte.
Smaken verschillen
Aangepast aan uw smaak

Geschikt voor ieder interieur

Het inrichten van een huis begint bij de basis: de vloer. Daarop wilt u jarenlang prettig kunnen leven en tegelijkertijd blijven genieten van haar uitstraling. Daarom is het belangrijk om een vloer te kiezen die lang mooi blijft en u de voordelen biedt die u zoekt: warm, stil, mooi, sterk en gemakkelijk! En natuurlijk moet uw nieuwe vloer passen bij de huidige sfeer van uw woning. U heeft immers niet voor niets een interieur waar u waarde aan hecht. Een kurkvloer is maatwerk, en kan daarom aangepast worden aan úw smaak.
Geschikt voor de keuken
Innovatief
Innovatief interieurdesign
Innovatief interieurdesign

Baanbrekend

Experimenteren loont! In het interieurdesign van nu komen steeds meer nieuwigheden voorbij, met ieder hun eigen charme. Een kurkvloer hoeft er namelijk helemaal niet dof en bruin uit te zien. De mogelijkheden zijn enorm. Combineer bijvoorbeeld een mooi vinyldessin met een praktische kurklaag eronder, en kies voor een hout- of steenlook. Of haal juist inspiratie uit de huidige kurk trends en kiest voor de natuurlijke kurklook in vele motieven en kleuren.
Antistatisch
Grote collectie

Kleurrijk of juist lekker naturel

Bruin is niet uw enige optie. Kurk kan namelijk in eindeloos veel kleuren geleverd worden. Naast de toch al grote collectie van onze leveranciers hebben wij onze eigen kleur afdeling, waar een kurkvloer voor u in elke gewenste kleur gemaakt kan worden. En houdt u het liever lekker naturel? Kies dan voor licht of donker kurk in een natuurlijke kleur, of een kurkvloer met een robuuste houtlook. Dat brengt sfeer in huis!
Kleurrijk kurk

Vloeren of vloerstalen bestellen? Onderhoudsproducten voor uw vloer?