Eenvoudig onderhoud kurkvloer

Door ieder huis loopt wel eens een spoor van vieze hondenpootjes of modderige schoenen. Daarom kiest u het liefste voor een vloer die er na een eenvoudige poetsbeurt weer stralend uitziet.

Slijtvaste laklaag

Iets gemorst? Geen probleem!

Haalt u een kurkvloer in huis? Dan heeft u voor een prachtig natuurproduct gekozen waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Wel dient uw vloer onderhouden te worden, zodat u kunt blijven genieten van het oorspronkelijke uiterlijk van kurk. Hiervoor is een snel en eenvoudig onderhoudssysteem ontwikkeld wat schoonmaken gemakkelijk maakt. Iets gemorst of vieze schoenen? Geen probleem. Een kurkvloer is afgewerkt met een speciale slijtvaste laklaag waardoor u zich over geknoeide wijn, koffie, modder of andere vlekken geen zorgen meer hoeft te maken.
Hygiënisch en fris

Eenvoudig schoon te maken

onderhoud kurkvloerHoudt u ook van een schone vloer waar u gerust met blote voeten overheen kan lopen? Haal dan af en toe eens de stofzuiger door het huis, en dweil met een product dat geschikt is voor uw kurkvloer. Zo blijft kurk hygiënisch en fris, en kan er door kleine kinderen weer fijn gespeeld worden. En heeft u last van astma of allergieën? Dan zult u daar bij een kurkvloer veel minder last van hebben. Kurk is namelijk antistatisch en trekt daardoor weinig stof aan.
Service onderhoud kurkvloer

Advies over optimaal onderhoud

Kunt u wel wat advies over het onderhoud van uw kurkvloer gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de gekozen kurkvloer dient deze tussen de 4 en 10 jaar opnieuw gelakt te worden. Zo houdt u uw vloer als nieuw, en kunt u er weer jaren mee vooruit.

Uw kurkvloer mooi houden

Overlakken

Overlakken kunt u uiteraard zorgeloos door een van onze vakmensen laten doen, maar deze klus is ook gemakkelijk zelf te klaren. Een kurkvloer hoeft namelijk nooit geschuurd te worden. Vraag naar persoonlijk advies van één van onze specialisten wanneer u besluit om zelf aan de slag te gaan. Met een eenvoudig stappenplan en de juiste producten zorgt u binnen no time voor een nieuwe bescherming. Zo blijft uw kurkvloer mooi en kan er weer volop op gelopen worden.

We laten u graag de mogelijkheden zien én voelen